Videowall huren

Videowall huren

Extra opties

Videowall huren

Een videowall huren kan voor zowel een bedrijfsfeest, dance classics feest, of dance evenement. Niet alleen komt de muziek voorbij, maar ook krijgen de gasten er beeld bij.

De videowall, ook wel ledwall genoemd, heeft een super scherp beeld en kan voor presentatie, videoclips van de hits van vroeger tot nu, maar ook voor visuals (bewegende beelden) gebruikt worden.

Onze videowall heeft zelfs de mogelijkheid om 5 stroken van 60 cm breed te maken, met een tussenruimte van een meter en een hoogte van 2,5 meter. Ideaal voor visuals op af te spelen, die synchroon lopen met de muziek. Steeds vaker ondersteunen we bands met deze manier van visuals te presenteren.

Heel divers

Videoclips

Ook kunnen wij een videoclip party voor u verzorgen voor b.v. een 80’s/90’s party, of een zomerfeest met alleen de clips van de zomerse en latin hits van vroeger tot nu. De VJ voor uw feest kan een videoclipparty verzorgen met de grootste hits van vroeger tot nu.

Sound4all beschikt over een grote video collectie van de hits uit de jaren 70 t/m de hits uit de huidige top 40. Naast het feit dat u de hits te horen krijgt, komt er op het scherm ook de videoclips van deze hits voorbij. U kunt er een themafeest van maken zoals een “dance classics party” of een “80’s/90 party”. Wij zien dat het een stukje extra sfeer geeft, niet alleen is het leuk om te zien hoe men in de clip danst, maar ook geeft het een stukje extra sfeer.

Visuals

Visuals zijn grafische beelden die mee bewegen op de maat van de muziek. Zo kan de kleur van een grafisch beeld belangrijk zijn, deze wordt vaak aangepast aan de lichtshow, Maar ook de verschillende vormen spelen een rol. Wij kunnen hiervoor een vj mee leveren die ervoor zorgt dat dit samen met de muziek en de lichtshow, een geheel wordt. Zeker voor club, trance en house feesten, worden eerder visuals dan videoclips ingezet. Bij visuals is het mooi om losse stroken ledwall te zien, die b.v. een meter van elkaar af hangen.