Lasershow huren

Lasershow - Creëer Sfeer

Extra opties

Lasershow huren

Steeds vaker gaat men naar een “dancefeest” of evenement waar vele lasers gebruikt worden. Het geeft naast de muziek een extra dimensie. De strakke lichtstralen die elke keer weer van vorm veranderen, zorgen voor visuele schitterende creaties.

Een lasershow huren kan voor zowel een bruiloft, bedrijfsfeest, evenement of presentatie. Voor grote lichtshows worden meerdere lasers gekoppeld, die op maat van de muziek, synchroon bewegen en totaal één geheel vormen.

Maar ook voor uw bruiloft kunnen wij een gepaste lasershow inzetten. De gasten staan dichtbij, maar als de laserstralen goed gericht zijn (boven de hoofden van de mensen), dan voegt een lasershow veel toe tijdens de dance muziek.

Lasershow huren
Bruiloft dj huren
Lasershow huren

Heel divers

Een lasershow huren voor uw bruiloft

Dit feeft net dat beetje extra “sensation” op uw trouwfeest. Naast onze led verlichte drive-in shows, zorgen deze lasers ervoor, dat u de muziek nog meer beleefd.

Wanneer u van plan bent om een lasershow te huren, zorg dan in ieder geval dat de locatie geen problemen heeft met een “hazer”. Dit is een soort rookmachine op oliebasis, Het ruikt niet en geeft geen grote mistlaag, maar de laserstralen zijn wel goed te zien.

Wij kunnen voor u een schitterend evenement samenstellen. Wat dacht u van een led verlichte dansvloer, een video-wall met de clips van vroeger tot nu, samen met een schitterende lichtshow en lasershow. Wij kunnen u een pakket op maat bieden voor uw feestavond.